Bij u thuis: stel u wordt 40. En u nodigt 40 vrienden uit om dat met u te vieren. Dat is best veel werk, koken voor zoveel mensen.......

Wij nemen deze klus graag van u over!

We bezorgen uw eten, zetten het klaar en vertellen wat er zoal op tafel staat. En als u daar prijs op stelt blijven we erbij om alles in goede banen te leiden. Van buffet tot uitgeserveerd diner.

 

De Blauwe Kameel is de vaste cateraar van Houtzaagmolen 'de Ster'. Wij verzorgen op deze unieke plek in Utrecht het eten.

Zoekt u een onvergetelijke locatie voor uw bijeenkomst? Houtzaagmolen De Ster is het best bewaarde geheim van de bruisende wijk Lombok en combineert het beste van twee werelden. De authentieke houtzaagmolen, stammend uit 1721, siert een landelijk stuk grond, midden in een levendige wijk, vlakbij het centrum en op een steenworp van het centraal station van Utrecht.

 

De Houtzaagmolen is zowel geschikt voor privé- als zakelijke bijeenkomsten. De molen beschikt over twee ruimtes – de zagerij en de foyer – die plaats bieden aan gezelschappen van 8 tot 100 personen. U kunt in de molen een vergadering, workshop of seminar organiseren. Ook voor een receptie, diner of feest leent de zagerij in de molen zich uitstekend.

Houtzaagmolen De Ster is een officiële trouwlocatie van de gemeente Utrecht, waarin u uw huwelijk in stijl kunt laten voltrekken.

Meer informatie kunt u vinden op de website van de Ster. Wilt u een reservering doen op deze fantastische plek dan  kunt u dat rechtstreeks bij 'de Ster' doen! 'De Ster' verzorgt de dranken en de verhuur ook zelf.

Andere locatie: afgelopen 20 jaar waren wij met ons eten en drinken te gast op heel veel locaties.

Zoekt u een leuke plek om te vergaderen, een familiefeest vieren, een seminar te geven, neem contact met ons op en vraag om advies! Wij denken graag mee!

Ook als u zelf een fijne plek heeft gevonden komen wij langs.